0700-111-111 info@saglasie.bg

Покритието „ТЕЛЕМЕДИЦИНА” към здравна Застраховка Комфорт, ви предоставя възможност за безплатни онлайн медицински консултации с над 130 лекари и специалисти от различни лечебни заведения.
КОВИД-19 пpoмeни изцяло нашето поведение и начина, пo ĸoйтo търсим бърза и адекватна грижа за здравето си. Чрез използване на възможностите, които тeлeмeдицинaтa пpeдocтaвя, застрахованите при нас лица ще имат възможност да получат дocтъп дo здpaвнa услуги, нeзaвиcимo от това ĸъдe ce нaмиpaт. В своята същност телемедицина означава консултиране с лекар от разстояние, чрез свързано с интернет устройство – компютър, таблет или смартфон. Това е нещо, което много от нас всъщност практикуват от години, било то по телефона, чрез мейл или интернет форуми.
Услугата се предоставя чрез мобилното приложение на Healee – онлайн платформа, позволяваща на медицински специалисти да осъществят връзка  с вас и да ви предоставят консултации от разстояние. Healee ви дава възможност да споделяте симптоми и оплаквания, лабораторни резултати, снимки и видео, и да поискате консултация. Освен това можете да следите всички ваши минали и настоящи симптоми и състояния, да записвате лечения, да създавате напомняния за лечения, да проверявате лекарствени и алергични взаимодействия, да добавяте лабораторни резултати и изображения. Повече ще научите на https://www.healee.com/bg.
Благодарение на допълнителното покритие „Телемедицина“ вие получавате:

  • Ползване на услугата на абонаментен принцип чрез регистрация в мобилното приложение Healee.

  • Достъп до екип от медицински специалисти във връзка с различни ваши оплаквания и притеснения от най-безопасното и сигурно за вас място – вашия дом.

  • Поверителност на данните и защитата на здравната информация.